Corporate Recruiter | De Selectie Recruitment Academy | Hoorn | Noord-Holland

Kom met ons winnen op de arbeidsmarkt!

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw recruitmentloopbaan? Wil jij op het hoogste niveau, samen met de beste teamgenoten, elke wedstrijd op de arbeidsmarkt winnen? Ben jij als ambitieuze recruitment professional op zoek naar een positie waarin jij écht het verschil kan maken? Goed nieuws, want dan hebben wij de uitdaging voor jou!


Bij De Selectie Recruitment Academy weten wij als geen ander dat verantwoordelijkheid, vrijheid en de ruimte voor ontwikkeling de belangrijkste elementen zijn voor goede prestaties en werkplezier. Deze twee gaan bij ons hand in hand, wij bieden niet voor niks een gaaf opleidingsprogramma, onbeperkt sporten en vakantiedagen aan!


Dat klinkt als een mooie kans, wat wordt er van mij verwacht?
Als ervaren corporate recruiter ben jij verantwoordelijk voor het totale wervingsproces bij één of meerdere klanten. Wij bieden al het beste van corporate recruitment en recruitment marketing pér vacature of ben je bezig met het optimaliseren van de recruitment strategie. Zo werk je onder andere samen met de meest invloedrijkste recruitment marketeer van Nederland en met dé expert op het ‘totale-recruitment-principe’, zij (en alle andere collega’s) ondersteunen jou op het gebied van o.a. arbeidsmarktcommunicatie, recruitment marketing en het blijvend optimaliseren van je eigen kennen en kunnen. Verder kun je rekenen op een intensief opleidingsprogramma waardoor jij snel grote stappen zet in jouw professionaliteit als corporate recruiter.


Jouw verantwoordelijkheden op een rijtje:
Uiteraard houd jij je bezig met alle voorkomende werkzaamheden die jij als recruitmentprofessional al hebt opgedaan, zoals het zoeken, vinden en aantrekken van schaarse professionals en het voeren van kennismakings- en aanbiedingsgesprekken. Een verdere greep uit jouw taken:

 • Het adviseren van management en HR over recruitment en het totale-recruitment-principe;
 • Intake van (lastige) vacatures;
 • Het schrijven van doelgroepgerichte wervingsprofielen;
 • Het inzetten van de beste multi-channel wervingscampagnes;
 • Actief inzetten en uitvoeren van referral recruitment.


Welke kwaliteiten breng ik als corporate recruiter met mij mee?
Doordat je bij diverse klanten aan de slag gaat is het belangrijk dat je al een aantal jaar ervaring hebt als recruiter, bijvoorbeeld aan de corporate kant of de commerciële bureauzijde. Deze baan is niet voor iedereen weggelegd. Om in aanmerking te komen voor een plek bij De Selectie Recruitment Academy is het belangrijk dat je in ons team past. Je hebt dan ook een hart voor het recruitment vak en een drive om iets moois neer te zetten en te scoren. Je bent ondernemend, flexibel, zelfstandig, communicatief vaardig en neemt jouw eigen verantwoordelijkheid. Jij legt de lat hoog voor jezelf én voor jouw collega’s om je heen. Zo spelen we samen in een hecht team.

Verder worden wij erg blij als jij je in onderstaande punten herkent:

 • Tussen de 32 – 40 uur per week beschikbaar
 • Minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van werving & selectie
 • Aantoonbare Hbo werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
 • Woonachtig in de omgeving van West-Friesland


Wat kan jij van ons verwachten?
Werken bij De Selectie Recruitment Academy betekent werken in een jonge organisatie met veel vrijheid en ruimte voor autonomie. Wij bieden niet voor niets onbeperkte vrije dagen aan! Wij hebben een flinke ambitie: namelijk de meest toonaangevende recruitment oplossing aanbieden in Nederland voor middelgrote organisaties met een complexe personeelsbehoefte. Van deze ambitie word jij als ambitieuze recruiter ook heel blij! Samenwerken staat bij ons centraal. Wij werken graag als team en dit resulteert in de fijne informele werksfeer binnen onze organisatie.


Naast fantastisch werkgeverschap ontvang jij:

 • Een salaris tussen de €3350 en €5500 bruto per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring en winstdeling
 • Een Macbook en telefoonvergoeding
 • Auto van de zaak met de mogelijkheid deze privé te gebruiken
 • Een gaaf opleidingsprogramma bij De Recruitment Selectie Academy van 3x een halfjaar
 • Fysiek- en mentaal fit: voor-, tijdens- of na het werk lekker sporten
 • Onbeperkte vakantiedagen

De Selectie is een ambitieuze, snelgoeiende en innovatie organisatie waarbij de Selectie Recruitment Academy nieuw is. Wij zijn ervan overtuigd dat het vinden van goed personeel veel beter kan. Met verschillende recruitment gerelateerde diensten, passend bij de vraag van de klant, werken en werven wij samen met andere mooie organisaties.


Na het opleidingsprogramma is het aan jou waar jij verder wilt. Is dit bij een van de klanten, ga je voor jezelf aan de slag of blijf je toch graag bij De Selectie? De toekomst ligt in jouw handen!


Klaar om aan de slag te gaan als Corporate Recruiter bij De Selectie Recruitment Academy? Klik dan op onderstaande button om op deze vacature te solliciteren. Wil je meer weten over deze baan of heb je vragen n.a.v. de vacature? Fleur vertelt je het graag, app of bel haar op 06 37334032.

Ready?

De Ultieme Recruiter. Kun jij deze titel aan?