Senior Corporate Recruiter | Fulltime of Parttime | Hoorn | Noord-Holland

Kom met ons winnen op de arbeidsmarkt!

Senior Recruiter of Corporate Recruiter? Word Smart Recruiter!

Jij bent klaar voor de volgende stap in jouw recruitmentloopbaan. Klaar om op het hoogste niveau, en samen met de beste teamgenoten, elke wedstrijd op de arbeidsmarkt te gaan winnen. Ons unieke concept, in combinatie met de beste teamspelers, maakt dat mogelijk. Wij gaan voor 100% trefzeker, voor minder doen we het niet. Ben jij als ambitieuze recruitment professional op zoek naar een positie waarin jij écht verschil kan maken? Word verantwoordelijk voor het hele wervingsproces en het succes van diverse interessante bedrijven op de arbeidsmarkt. ‘Be smart’ en maak deel uit van De Selectie!


Bij De Selectie gaan presteren en spelplezier hand in hand. Wij weten als geen ander dat verantwoordelijkheid, vrijheid en de ruimte voor ontwikkeling de belangrijkste elementen zijn voor goede prestaties en jouw werkplezier, daarom heb jij bijvoorbeeld onbeperkt vakantiedagen! Uiteraard zorgen wij ervoor dat je goed ingewerkt wordt en kunt rekenen op de beste begeleiding en ondersteuning van ervaren collega’s; zo werk je bijvoorbeeld samen met de meest invloedrijke recruitment marketeer van Nederland!


Dat klinkt als een geweldige uitdaging, wat wordt er van mij verwacht?

Jij bent als Smart Recruiter verantwoordelijk voor het totale wervingsproces bij één of meerdere klanten. Wij bieden al het beste van corporate recruitment en recruitment marketing, maar dan per vacature. Je werkt hierbij samen met onze recruitment coördinator en recruitment markteer, die jou ondersteunen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment marketing, planning, organisatie en administratie. Samen maken én houden jullie onze klanten succesvol op de arbeidsmarkt. Jij maakt als recruiter onderdeel uit van De Selectie, maar tegelijk versterk jij het team van onze klant en ga jij in het shirt van onze opdrachtgevers de wedstrijd spelen. Jij werkt dus niet alleen bij ons op kantoor in Zwolle, maar ook op locatie van onze klanten. Hierdoor ben jij de belangrijkste schakel tussen de kandidaten, vacaturehouders en HR. De klant als ‘collega’, dat is fijn werken! Waar doe je het nou allemaal voor? Werkgeluk! Jij maakt echt werk van werkgeluk waardoor de medewerker niet alleen nu maar ook in de toekomst gelukkig werkt, en dat is precies waar jouw opdrachtgever ook blij van wordt. Wij zorgen uiteraard voor de beste wervingsmiddelen en support zodat jij jouw opdrachtgever succesvol kunt maken en houden op de arbeidsmarkt, daarvoor zijn wij een team.


De verantwoordelijkheden van een Smart Recruiter;

 • Het adviseren van management en HR over recruitment;
 • De intake van (lastige) vacatures;
 • Het schrijven van doelgroepgerichte wervingsprofielen;
 • Het inzetten van de beste multi-channel wervingscampagnes;
 • Het zoeken, vinden en aantrekken van schaarse professionals;
 • Het voeren van wederzijdse kennismakings- en aanbiedingsgesprekken;
 • Actief inzetten en uitvoeren van referral recruitment;
 • Zorg dragen voor een goede administratieve verwerking van je werkzaamheden in het recruitment-systeem;
 • Een actieve bijdrage aan het recruitment-overleg.


Welke kwaliteiten breng ik als Smart Recruiter met mij mee?

Je hebt al een aantal jaar ervaring als recruiter, bijvoorbeeld aan de corporate kant of aan de commerciële bureauzijde. Met jouw energie, enthousiasme en kennis weet jij het verschil te maken in gesprekken met kandidaten, vacaturehouders en HR. Oftewel: jij laat een professionele en onderscheidende indruk achter. Jij weet na een kennismakingsgesprek waar een kandidaat blij van wordt en voelt een wederzijdse match goed aan. Je bent zeer zelfstandig en neemt graag initiatief en komt tot verantwoorde beslissingen. Jij blinkt uit in het recruitment vak en vindt het interessant om de ontwikkelingen op dit vakgebied te volgen en toe te passen. Ook weet jij alles van jouw opdrachtgevers, jij bent voor hen een ambassadeur op de arbeidsmarkt. Professionele en persoonlijke ontwikkeling vind jij belangrijk, daarom werk jij graag samen met de beste professionals in je vakgebied. Vandaag wil je het goed doen, morgen nog beter. Je draagt graag eigen verantwoordelijkheid in je werk en bent in staat om je werk te plannen en te organiseren. Jij houdt goed overzicht als jij bij meerdere klanten met diverse procedures bezig bent. Op verschillende niveaus communiceren gaat jou goed af en je weet de verbinding te maken, intern bij de klant maar ook met je collega’s bij andere klanten.


Verder worden wij erg blij van de onderstaande punten:

 • Je hebt een hart voor het recruitment vak;
 • Je hebt een drive om te presteren en te scoren;
 • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van werving en selectie;
 • Kennis van sociale kanalen en arbeidsmarktcommunicatie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar;
 • Woonachtig in omgeving West-Friesland of regio Zwolle
 • Een afgerond opleiding op hbo-niveau;


Werken bij De Selectie, daar krijg je veel voor terug!

Werken bij De Selectie betekent werken in een jonge organisatie met fantastisch werkgeverschap; wij bieden niet voor niets onbeperkt vrije dagen aan! We hebben een flinke ambitie: wij willen de meest toonaangevende recruitment oplossing aanbieden in Nederland voor middelgrote organisaties met een complexe personeelsbehoefte. En van die ambitie word jij heel blij. Binnen De Selectie is veel mogelijk en ben jij zelf medeverantwoordelijk voor het uitstippelen van jouw eigen koers. Samenwerken staat centraal, wij werken graag als team en dit resulteert in de fijne informele werksfeer binnen onze organisatie.


Naast fantastisch werkgeverschap, ruimte voor ontwikkeling en groei ontvang jij:

 • Een salaris tussen 3500-5500 bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Winstdeling
 • 8% vakantietoeslag
 • Fysiek fit en mentaal fit = voor-, tijdens- of na het werk lekker sporten!
 • Onbeperkt vrije dagen

De Selectie is een ambitieuze, snelgroeiende en innovatieve organisatie die actief is binnen de recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Wij zijn ervan overtuigd dat het vinden van goed personeel veel beter kan. Wij staan voor professioneel, strategisch en duurzaam recruitment met als doel betere matches, snelle procedures en lagere kosten. Met verschillende recruitment gerelateerde diensten, passend bij de vraag van de klant, werken en werven wij samen met andere mooie organisaties.


Klaar om aan de slag te gaan als Smart Recruiter bij De Selectie? Klik dan op de onderstaande button om op deze vacature te solliciteren. Wil je meer weten over deze baan of heb je vragen n.a.v. de vacature? Martin vertelt je het graag; martin@deselectie.nl +31 6 19362826.

Ready?

Ben jij klaar om in De Selectie te spelen?